שקדים מסוכרים

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
שקדים מסוכרים
שגיאה ביצירת תמונה ממוזערת:
מאכלים
מוצא גרמניה, ספרד
מרכיבים עיקריים אגוזים, סוכר

שקדים מסוכרים הם אגוזים (בדרך כלל שקדים) שבושלו בצורה מיוחדת, כך שבסופו של דבר הם מצופים בשכבת קרמל.[1][2] שקדים מסוכרים משמשים כחטיף טיפוסי הנמכר תחת כיפת השמיים בספרד, שם הם נקראים:"Garrapiñadas" כאשר בגרמניה, הם נקראים: "Gebrannte Mandeln".[3] המאכל פופולרי בשוודיה, ונמכר לעיתים קרובות בשווקי חג המולד, שבו הם מכונים: "brända mandlar".

הערות שוליים

  1. Movida's Guide to Barcelona - Frank Camorra
  2. Coques i corassons i altres llepolies de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta - Anna Llop i Rams, Laura Mur i Cervelló. p. 17.
  3. "Burnt Sugar Almonds - Gebrannte Mandeln from Germany". About.com: German Foods. נבדק ב-12 באוגוסט 2014. {{cite web}}: (עזרה)
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0


שגיאות פרמטריות בתבנית:מיון ויקיפדיה

שימוש בפרמטרים מיושנים [ דרגה ]
שקדים מסוכרים23759363