מרי פיקפורד (קוקטייל)

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
מרי פיקפורד
Mary Pickford (cocktail)

קוקטייל מרי פיקפורדאנגלית: Mary Pickford (cocktail)) הוא קוקטייל מתקופת היובש העשוי עם רום לבן, מיץ אננס טרי, גרנדין וליקר מרסקינו. הוא מוגש מעורבב היטב וצונן, לעיתים קרובות עם דובדבן מרסקינו מסוכר.

היסטוריה

הקוקטייל נקראת על שם שחקנית הקולנוע הקנדית-אמריקאית מרי פיקפורד (1892–1979), אומרים שהוא נוצר עבורה בשנות ה-20 על ידי אדי וולק[1] או פרד קאופמן במלון נסיונל דה קובה בטיול שעשתה להוואנה עם צ'רלי צ'פלין ודאגלס פיירבנקס.[2]

מרכיבים

הכנה

יוצקים את כל המרכיבים לשייקר, מגישים בכוס קוקטייל כשמקררים קודם לכן.

ראו גם

הערות שוליים

  1. ^ "Mary Pickford Cocktail". Imbibe Magazine. אורכב מ-המקור ב-14 ביולי 2014. נבדק ב-7 ביולי 2014. {{cite news}}: (עזרה)
  2. ^ Thompson, Kester (2011). Cocktails, Cocktails, and More Cocktails. Watertown, MA: Imagine Pub. p. 82. ISBN 978-1-60734-423-0. mary pickford cocktail.
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

37825454מרי פיקפורד (קוקטייל)