רוטלה

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
רוטלה

רוטלה (Rotelle) היא סוג של פסטה אשר צורתה דומה לגלגל עם חישורים. היא מזכירה בצורתה את פיורי. (אנ')

השם מגיע מהמילה האיטלקית שמשמעותה "גלגל קטן". [1] בארצות הברית היא בדרך כלל נקראת "גלגל עֲגָלָה".

שימושים במטבח

ניתן להגישה עם רוטב עגבניות עם או בלי בשר. ניתן להגיש אותן גם בציר או במרקי מינסטרונה. אפשר גם לשלב אותן בסלט פסטה.[2]

ראו גם

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא רוטלה בוויקישיתוף

הערות שוליים

  1. ^ rotella - Dizionario italiano-inglese WordReference, www.wordreference.com (באיטלקית)
  2. ^ Rotelle no. 54 | Pasta De Cecco, De Cecco (ב־)
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

38024164רוטלה