רוטלה
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
רוטלה (Rotelle) היא סוג של פסטה אשר צורתה דומה לגלגל עם חישורים. היא מזכירה בצורתה את פיורי. (אנ')
השם מגיע מהמילה האיטלקית שמשמעותה "גלגל קטן". [1] בארצות הברית היא בדרך כלל נקראת "גלגל עֲגָלָה".
שימושים במטבח
ניתן להגישה עם רוטב עגבניות עם או בלי בשר. ניתן להגיש אותן גם בציר או במרקי מינסטרונה. אפשר גם לשלב אותן בסלט פסטה.[2]
ראו גם
קישורים חיצוניים
הערות שוליים
- ^ rotella - Dizionario italiano-inglese WordReference, www.wordreference.com (באיטלקית)
- ^ Rotelle no. 54 | Pasta De Cecco, De Cecco (ב־)
38024164רוטלה