פסטל דה אנגו

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
פסטל דה אנגו
Pastel de Angu
מאכלים
סוג מאכל
מטבח פורטוגזי
אזור מוצא מצ'אדו
מוצא ברזילברזיל ברזיל
אופן הגשה חם
מרכיבים עיקריים קמח תירס

פסטל דה אנגופורטוגזית: Pastel de Angu) הוא מאפה ממולא הנפוץ בקרב תושבי העיר מצ'אדו בברזיל[1].

המאפה מורכב מבצק אנגו, העשוי מקמח תירס ומים וממולא בבשר וגבינה שאותם אופים או מטגנים[2].

מלבד שמו המקורי, המאכל נקרא גם פסטל דה פובה (Pastel de Fubá)[3][4].

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא פסטל דה אנגו בוויקישיתוף

הערות שוליים

  1. ^ Pastel de Angu
  2. ^ Brazilian Pastel - 3 Fillings, Olivia's Cuisine, ‏2018-07-13 (באנגלית אמריקאית)
  3. ^ Pastel de Fubá – Cook'n Enjoy, cooknenjoy.com (ב־Brazilian Portuguese)
  4. ^ Pastel de Fubá, Receitas (ב־Brazilian Portuguese)
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

34999071פסטל דה אנגו