מרק בירה
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
מאכלים | |
---|---|
סוג | מרק |
מרכיבים עיקריים | רביכה, בירה, גבינה |
מרק בירה הוא מרק שבדרך כלל מבוסס רביכה ונעשה עם בירה.[1] באירופה של ימי הביניים, הוא הוגש כמרק לארוחת בוקר,[2] ולפעמים נמזג על לחם.
וריאציות על המתכון משתמשות בעמילנות של תפוחי אדמה כמסמיך.[3] הגרסה הסורבית מתוקה, ואליה נוספים שמנת וצימוקים.
לקריאה נוספת
קישורים חיצוניים
הערות שוליים
- ^ Lennert, Joachim (2003). Culinary guidebook: Germany. Hueber Verlag. p. 103. ISBN 978-3-19-006382-6.
- ^ 1,001 Foods to Die For - Andrews McMeel Publishing, Madison Books - Google Books
- ^ Alper, Nicole; Lynette Rohrer (1996). Wild women in the kitchen: 101 rambunctious recipes & 99 tasty tales. Red Wheel. p. 23. ISBN 978-1-57324-030-7.
31968079מרק בירה