גסטרופאב
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
גסטרופאב (באנגלית: Gastropub) הוא הֶלחֵם המילים גסטרונומיה ופאב המעיד על שילוב בין קולינאריה לפאב. המונח החל את דרכו בבריטניה של סוף המאה ה-20 כאשר פאבים בריטיים מסורתיים החלו במכירת מנות אוכל לצד תפריט האלכוהול והתפתח עם השנים והפך לתופעה של ממש החל מתחילת שנות האלפיים כאשר החלו להתפתח גסטרופאבים ברחבי העולם.
ראו גם
קישורים חיצוניים
- גלי וולוצקי, 10 גסטרופאבים לקיץ 2010, באתר כלכליסט, 22 ביוני 2010